Pánská kožená kabela
Pánská kožená kabela barvy slonové kosti. Kombinace přírodní a barvené kůže. Uvnitř kabely kapsa na zip a pořadač na psací potřeby. Zapínání na zip a druk. Netradiční uchycení ruček. Zpracování kombinuje strojové a ruční šití.
Dámská salonní dýmka
Pro svoji kamarádku jsem vyrobil dámskou salónní dýmku. Hlavička je vyrobena ze dřeva briaru. Velikost hlavičky 30mm. Troubel je ocelová a teleskopická. Dýmka se dá ze své délky 170mm díky teleskopické troubeli prodloužit na 340mm. Součástí dýmky je kožené pouzdro na dýmku. Dýmka je signována gravírováním.
Elegantní, bílá kožená pánská netradiční kabela
Tato elegantní, bílá kožená pánská netradiční kabela je uzavíratelná na dva kovové zipy. Uvnitř kabely je kapsa na doklady a jiné drobnosti, vyhotovená také z kůže, a uzavíratelná na zip. Stejně tak se v kabele nachází "pořadač" na psací potřeby. Níže uvedené rozměry umožňují v kabele bezpečně přenášet současně 10" tablet, 0,5L nápoj, oblíbený časopis, případně dokumenty, a další potřebné drobnosti. Součástí kabely je dlouhý přizpůsobitelný popruh na rameno. Kabela je kombinace ručního a strojového šití. Rozměry kabely: délka 350mm, výška 330mm, šířka 70mm.
Krátká gastro zástěra.
Tato krátká gastro zástěra je vyrobená z anglického plátna na zakázku, stejně jako barmanská zástěra, přesně podle přání a potřeb barmana Daniela z HOLIDAY BARU. Zástěra má v kůži gravírované logo HOLIDAY BARU, které je uchyceno na čtyři šroubovací nýtky pro snadnější údržbu zástěry. Zástěra má vyztužený pas a pohodlné uchycení na tělo pomocí popruhu a druků. Druky zástěru pevně drží, nerozvazují se a neodvádí barmany a další obsluhu barů a kaváren od jejich práce. V premiéře bude zástěra společně s barmanem Danielem, jeho kolegyní, a také Danielovou barmanskou zástěrou, k vidění na Svatovavřinecké pouti 11.-14.8.2023 v Novém Bydžove, v Kavárně Fantazie na jejím venkovním HOLIDAY BARU.
Barmanská zástěra
Barmanská zástěra vyrobená z anglického plátna na zakázku přesně podle přání a potřeb špičkového barmana Daniela z HOLIDAY BARU. Zástěra má v kůži gravírované logo HOLIDAY BARU, které je uchyceno na čtyři šroubovací nýtky pro snadnější údržbu zástěry. Samozřejmostí je karabinka na barmanský ručník. Předností zástěry je pohodlné uchycení na tělo barmana pomocí popruhu na zádech, který je zakončen druky. Druky zástěru pevně drží, nerozvazují se a neodvádí barmana od jeho práce. V premiéře bude zástěra společně s barmanem Danielem k vidění, i s motýlkem, který byl vyroben speciálně k této zástěře a je umístěn také na tomto blogu, na Svatovavřinecké pouti 11.-14.8.2023 v Novém Bydžove, v Kavárně Fantazie na jejím venkovním HOLIDAY BARU.
Kožené pouzdro na dýmkový tabák
Černé kožené pouzdro na dýmkový tabák. Vyrobeno z jemné černé kůže.
Vyhledávání